Fri frakt på beställning över 79 €. Avvisa

Enderik att spela för Real Madrid som vuxen

Enligt rapporter har Real Madrid officiellt värvat den brasilianske anfallaren Ndrik. För närvarande har de två klubbarna undertecknat dokumenten och fått tillstånd från FIFA. Spelaren kommer officiellt att ansluta till Real Madrid efter att han fyllt 18 år i juli 2024.

Endrik, som är klädd i en neymar tröja, fyllde precis 16 år i juli i år och Palmeiras skrev officiellt på ett proffskontrakt med honom. Han inledde sin förstalagsdebut först i början av oktober, men han kommer snart att göra sitt första mål. Enderik har bidragit med 9 mål och 1 assist på 14 matcher för Palmeiras den här säsongen, inklusive 3 mål på 7 matcher för förstalagets 1 assistpoäng.

Eftersom hans idol är Ronaldo kallas han i framtiden för den nye Ronaldo. På de 169 matcher han har spelat har han gjort totalt 165 mål, vilket är en fantastisk siffra. I den brasilianska ligans måleffektivitetslista 2022 per 90 minuter toppade Enderik listan med 0,88 mål, och de europeiska jättarna Real Madrid, Barcelona och Chelsea tävlar om att bjuda in honom. Till slut, eftersom Ronaldo hade spelat för Real Madrid, valde Enderik att bära Real Madrid tröja 2022.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *