Fri frakt på beställning över 79 €. Avvisa

Vem vinner Europacupen 2024 i kampen mellan Tyskland och Frankrike?

När det kommer till kriget mellan Tyskland och Frankrike är det verkligen inte möjligt att sammanfatta hela historien med bara en fotboll. Man kan säga att oavsett vilket Europacup eller VM det är så är Tyskland och Frankrike alltid de första som plockas ut och bedöms först av många fotbollsexperter, prognosmakare och fans. Naturligtvis beror detta också på att nästan alla fans känner igen styrkan hos dessa två lag.

Som nämnts ovan, i början av detta århundrade, inledde det tyska landslaget en våg av fanklimax. Speciellt när jag såg Miroslav Klose, den berömda stjärnan som förde tysk fotboll från den gamla eran in i den moderna eran, göra en backflip på planen iförd den Tyskland tröja 2024 efter att ha gjort mål, drev det omedelbart bort det mörkaste ögonblicket i tysk fotboll . Du måste veta att före honom var tysk fotboll som en trasig vagn, redo att skrotas när som helst. Men det är just på grund av honom som klockan i de tyska fansens hjärtan har återuppstått. Från den tiden var både Muller och Kahn som den ena milstolpen efter den andra, ledde Tyskland framåt, mötte gudar och dödade gudar, mötte Buddhor och dödade Buddhor. Bland alla lagen är Tyskland det som bombarderar motståndarens mål skoningslöst oavsett nivåskillnad.

Han vände sig för att titta på det franska laget, de senaste årens populära mästare. För att vara ärlig har styrkan hos Gallic Rooster alltid varit online, men jämfört med Tyskland är de inte stabila. Kanske är detta den väsentliga skillnaden mellan fransmän och tyskar. Bland alla europeiska lag är de de mest attraktiva, effektiva och villiga att spendera mycket pengar. Mbappe är också den mest värdefulla bland alla aktiva stjärnor, vilket räcker för att göra det franska laget stolt. Hur ser du Mbappe bland en grupp spelare som bär samma Frankrike tröja 2024 ? Det är faktiskt väldigt enkelt. Titta på den som bär masken, det är han. Det är helt i linje med det franska lagets preferenser. Den här gången har det franska laget en komplett formation. Till och med AI bedömde dem som mästare Det kan sägas att det franska laget verkade ha vunnit tidigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *